Общ преглед

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 30 дни. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

За да завършим връщането си, ние изискваме касова бележка за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Връщания.

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето връщане.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и сумата автоматично ще бъде внесена към вашата кредитна карта или оригиналния начин на плащане в рамките на 14 дни.

Ако все още не сте получили възстановяване на средства, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди да пристигне сумата.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на {danmartsapparel@abv.bg}.

Замяна

Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на {danmartsapparel@abv.bg} и изпратете артикула си на: {Кюстендил ул. Даскал Димитри №31}.

Връщане на доставка

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта си на: {Кюстендил ул. Даскал Димитри №31}.

Вие ще носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването на сумата.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да закупите застраховка на доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Трябва ви помощ?

Свържете се с нас на {danmartsapparel@abv.bg} за въпроси, свързани с възстановяване на суми връщания.